Africa Tours CSS Sprite

Rejser med 100 % garanti for afrejse

På alle vores safarier og rejser til Afrika, hvor der er en dansk rejseleder i spidsen, garanterer vi 100 %, at rejsen gennemføres uanset antal deltagere.

Derfor kan du efter bestilling af din rejse, trygt sætte kryds i kalenderen; din rejse gennemføres og med det beskrevne program ved bare én deltager.Rejser under temaet »Rejser med 100 % garanti for afrejse«

 Kom på en Afrika safari med dansk rejseleder

At opleve de store dyr som elefanter, løver og giraffer helt tæt på er en drøm for mange. Og det er en af den slags drømme, som ikke rigtigt kan udfolde sig i Danmark. Du kan dog alligevel komme på en Afrika safari på dansk. Africa Tours har et stort udvalg af grupperejser med dansk rejseleder, som er udviklet på baggrund af mere end 35 års Afrika-erfaring. Hver rejseleder har en ægte passion for Afrika, og kan som følge deraf fortælle de mest tryllebindende historier og interessante fakta om livet på savannen. Det betyder, at man som gæst ikke blot får oplyst, hvad dyrene hedder. En identifikation af et dyr efterfølges gerne med lidt ekstra info om dyrenes færden, spisevaner eller måske en historie om de lokales syn derpå. En Afrika safari er altså ikke bare noget man tager på - det er noget man oplever med alle sanserne i kroppen. Du vil se dyrene, høre ufattelig viden om dem, mærke spændingen i kroppen, når gnuerne skal til at krydse floden og lugte elefanterne, som de går forbi safaribilen. Og så kan du nærmest smage Afrika, når du står der midt på savannen og ånder ind.

Oplev en Afrika safari med andre ligesindede

En safari er på denne måde helt uforlignelig med andre rejseformer. Den er mere intens, og man får en overvældende lyst til at dele oplevelsen med andre. Derfor er vores safari med dansk rejseleder også ekstremt populær. Det er nemlig grupperejser, hvor man typisk rejser sammen 12-18 personer på en foruddefineret rejse. Her sidder man ved hvert sit vindue og beskuer den afrikanske savanne. Sammen oplever man løveflokken, der går forbi, ja måske endda tager ophold ved jeres safaribil. I kan også være heldige at opleve den store gnuvandring, migration, hvor millioner af hovdyr vandrer fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara i Kenya for at finde føde og vand. Drømmen er for mange at opleve det øjeblik, hvor gnuerne skal krydse Mara Floden, hvori de glubske krokodiller ligger på lur. Det så kendte billede fra TV, bare live – lige foran jer. Efter en sådan oplevelse, hvor alle i bilen sidder i åndeløs spænding og venter, kan snakken ofte ikke få hold igen. Tænk sig at have nogen at dele dette med og ikke mindst en dansk rejseleder til at opbygge stemning og fortælle interessante historier i den nærmest ulidelige ventetid.

100% garanti for afrejse på vores grupperejser med dansk rejseleder

Vores mest populære safarirejser med dansk rejseleder er f.eks. Kenya Drømmesafari, Kenya Familie Safari og Tanzanias Højdepunkter. Selvom det er en foruddefineret rejse, kan vi sagtens tilpasse den med dine ønsker. Både med ekstra safaridage før grupperejsen begynder eller ekstra badeferie i slutningen af rejsen, hvis dette er inkluderet. Fælles for alle vores grupperejser med dansk rejseleder er dog, at de altid gennemføres. Har du først købt rejsen, er du altid sikker på at rejsen vil blive gennemført uanset antal gæster på rejsen. Du kan derfor roligt sætte kryds i kalenderen, når først du har bestilt en Afrika safari med dansk rejseleder hos Africa Tours, og du kan være sikker på, at vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular