Africa Tours CSS Sprite

Dansk gruppe og dansk rejseleder

Specialrejser til Afrika med et helt særligt indhold og ofte lavet i tæt samarbejde med vores rejseledere. Relativt få afrejsedatoer og med særlig stor interesse for deltagelse. Indhold på rejsen er ofte en kombination af safari og store naturoplevelser i Afrika.Rejser under temaet »Dansk gruppe og dansk rejseleder«

Dansk gruppe og dansk rejseleder

En rundrejse i Afrika er den perfekte måde at sikre sig rigtigt mange spændende og vidt forskellige oplevelser. Der er naturligvis mulighed for at skræddersy en privat rundrejse, hvor man selv vælger hvem og hvor mange, der skal afsted. Det er også et meget populært valg at deltage i rundrejser, hvor man rejser i en gruppe. På en grupperejse møder man nye mennesker, som man kan få lov til at dele de store begivenheder med. En oplevelsesrig ferie kan endda nogle gange sætte rammen for at skabe venskaber for livet. Med Africa Tours er grupperejser selvfølgelig en mulighed, og det er også muligt at rejse sammen med en dansk gruppe og med en dansk rejseleder i spidsen.

En dansk rejseleder kan være en fordel

For mange kan det være hårdt for hovedet at skulle vænne sig til at tale og lytte på engelsk flere dage i træk. Hvis snakken i gruppen er på engelsk, kan man ligeledes hurtigt falde lidt tilbage i samtalen. Det kan også være at rejselederen i løbet af dagen spotter noget helt særligt eller deler noget spændende information, som man ikke vil gå glip af. Ved at rejse på en dansk grupperejse er man sikker på, at dette ikke sker. Det betyder, at man blot kan slappe af og nyde de store oplevelser og det hyggelige samvær med rejsekammeraterne.
Vi har flere forskellige rundrejser med dansk rejseleder i spidsen sammen med en dansk gruppe til både det østlige og det sydlige Afrika. I det østlige Afrika er der også rig mulighed for at fortsætte rejsen alene til for eksempel Kenyakysten eller Zanzibar, hvor man i fuld udstrækning kan få lov til at læne sig tilbage og bearbejde de mange nye indtryk og venskaber. Måske også få tid til at kigge alle de gode fotos igennem, som der med stor sandsynlighed er blevet taget i løbet af rundrejsen.

De største dyreoplevelser i det østlige Afrika

Safaribegrebet blev født i Østafrika, og er det et ønske at opleve de smukke lande her sammen med andre rejseglade danskere, er der flere kombinationsmuligheder. Det kan for eksempel være en kombination af, efter vores mening, verdens bedste safarilande nemlig Kenya og Tanzania. På en sådan rejse, vil man komme hjem med nogle af de allerstørste dyreoplevelser. Der kan også startes ud med fantastiske dyreoplevelser og naturoplevelser i Kenya og derefter fortsætte rejsen sydpå. Længere sydpå vil der både være mulighed for at opleve en helt anden og lige så fantastisk natur, møde flere af de klassiske safaridyr og endda for at tage på hvalsafari ved Sydafrikas kyst.

Sydafrika rundrejse med dansk rejseleder

Hvis en rundrejse i det sydlige Afrika lyder interessant, kan Sydafrika også sagtens stå for sig selv som rejsedestination. Sydafrika bliver også kaldt for ’hele verden i et land’, og det er ikke uden grund. Naturen og dyrelivet er helt utrolig alsidig og unik, og flere steder kan findes både plante- og dyrearter, som er endemiske, hvilket vil sige, at de kun findes et sted i hele verden. Mulighederne for netop rundrejser i Sydafrika er mange. Man kan rejse langs den smukke Garden Route, vandre i Swaziland, et lille kongedømme som ligger omringet af Sydafrika, eller kombinere rundrejsen med safari for den fuldendte Afrika oplevelse.

Rejs rundt i nogle af verdens smukkeste naturområder

Ønsker man at opleve nogle af Afrikas, og måske endda verdens største naturseværdigheder, kan det også være, at man skal tænke lande som Namibia, med den bjergtagende Namib ørken. Zimbabwe med det enestående og overvældende Victoria Falls er også oplagt. I de mange meget forskelligartede naturområder vil man helt naturligt møde en masse fascinerende dyrearter, som i allerhøjeste grad vil give indhold til hyggelige samtaler med rejsekammeraterne sidst på safaridagen.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular