Africa Tours CSS Sprite

Sydafrika

Det smukke vinland nær Cape Town

Sydafrika

Den berømte Panoramarute med Blyde River Canyon

Sydafrika

Kvalitetssafari, især i Kruger og naboreservaterne

Sydafrika

Stor spændvidde fra nord til syd – hele verden i et land

Sydafrika

De smukke Kapprovinser og fantastiske Cape Town

Sydafrika

Mærk din puls og kom tæt på den hvide haj

Sydafrika

Hiking i Drakensbjergene

Sydafrika

Havets kæmper opleves ved Hermanus syd for Cape Town

Garden Route

En 200 kilometer lang perlekæde snor sig mellem bjergene og kysten fra Mossel Bay i vest til Tsitsikamma i øst, langs Afrikas sydkyst. Ruten kaldes Garden Route og står øverst på manges ønskeliste. Ruten byder på skovlandskaber og uspolerede strande, og ønskes nærkontakt med naturen er der mulighed for sejlture, hvor man kan se sæler og hvaler, eller, hvis man tør, dykke med hajer (i hajsikrede bure). Garden Route går gennem byer som Knysna og Plettenberg Bay, og en række naturreservater som Robberg Naturreservat og Tsitsikamma Nationalpark. Det er ikke steder, hvor man ser storvildt, men havets og flodernes flora og fauna. Her er rig mulighed for afslapning, badeferie og golf.
Kyststrækningen ved Knysna er et imponerende syn. Her opleves Det Indiske Oceans store bølger, der tromler ind i en uendelige række. De fleste store huse tilhører rige indbyggere fra Johannesburg eller Cape Town, som har deres sommerhuse her, hvilket man forstår når man ser den smukke kyststrækning og de flotte bjergområder. Der bor ca. 40.000 mennesker i Knysna og byens centrum er det livlige havneområde Knysna Quays med restauranter, der serverer friskfanget fisk og ikke mindst østers, som er byens helt unikke gastronomiske oplevelse. Fra havnen arrangeres bådture i lagunen og den populære Sunset cruise tur sejler ud til Knysna Heads, hvor man ser indsejlingen til lagunen. Knysna er et dejligt stop på Garden Ruten med mulighed for vandreture i bjergene eller sejlture. 
35 kilometer nord for Knysna ligger Plettenberg Bay. Plet, som byen ofte kaldes, er også feriested for de rige og stranden er et fantastisk sted at opholde sig, hvis man ønsker strandlivet. Stranden er uendelig lang og med dejlig sandbund og det tempererede vand gør, at man gerne bader her. Der er livreddere, der sørger for trygge forhold. Du kan leje en havkajak eller kano og sejle tæt på hvalerne  - ofte må de lokale surfere holde pause, idet hvalerne ligger og hviler sig, hvor bølgerne bryder.
Plettenberg Bay er, ligesom Hermanus, kendt for hvalsafari. Det er muligt at opleve den sydlige Rethval året rundt, men højsæson er september og oktober, hvor hunnerne kommer ind til kysten og kælver. Hvalerne opholder sig i bugten 2-3 måneder og ofte ses hvalerne blot 15-20 meter fra vandkanten, hvilket gør en strandtur til noget helt særligt.
Der findes flere hyggelige strandrestauranter, hvor man med en fremragende udsigt over havet kan nyde en frokost med bl.a. friskfanget fisk. 
Plettenberg Bay ligger ikke langt fra verdens højeste Bungee Jump – Bloukrans Brigde, hvor vovehalse kan springe 216 meter i frit fald. Der findes et hav af aktiviteter i området og hvis man søger et adrenalin sus, er Plettenberg Bay det perfekte sted at bo. 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular