Africa Tours CSS Sprite

Safarirejser i Afrika

I Afrika venter der et nyt eventyr hver dag, og selv for den, der har rejst i Afrika mange gange, er oplevelsen af eventyret ny hver gang endnu en rejse begynder.

Afrika har alle ingredienser til en stor rejse. Dyrene, naturen, kulturen, den smukke stjernehimmel og meget mere. Alt dette og meget mere er blandt oplevelserne på rejserne herunder.
Karibu Sana – Velkommen.Rejser under temaet »Safarirejser i Afrika«

Drømmen om en safarirejse i Afrika

Det er for mange en barndomsdrøm at komme på safarirejser i Afrika for at opleve det vilde dyreliv i sit naturlige element. Alene drømmen om at se de enorme elefanter traske rundt i flok på savannen med kurs mod næste vandhul, kan skabe en trang til en safarirejse i Afrika, der slet ikke kan sammenlignes med andre rejsedrømme. Det er da også noget helt særligt, når elefantmor og unger pludselig dukker op på det, man troede var vejen ned til næste vandhul. Det er det også, nu bare for elefantfamilien. Sådan er den vilde natur så mærkværdig. På savannen kan vi mennesker ikke bestemme over dyrene. Det er deres hjem, så safarirejser i Afrika er næsten altid på dyrenes præmisser.

Mange former for safarirejser i Afrika

At en rejse til Afrika indeholder safari, er næsten altid en selvfølge. Særligt for de rejsende der ikke har været på kontinentet før. Hvor ellers kan man komme på safari og opleve så stor en variation af dyreliv? Der findes ganske enkelt ikke andre kontinenter end Afrika, hvor så mange forskellige vilde dyr får lov at færdes frit. Derfor er det også i Afrika, man finder safariens hjemland, nemlig Kenya. Det var her hele begrebet safari opstod. Taget den store vildtbestand og de mange nationalparker i betragtning, kan det heller ikke undre nogen. Africa Tours laver også både safarirejser med dansktalende rejseleder til det populære safariland, ligesom vi naturligvis også gerne skræddersyr din rejse dertil.

Masai Mara er lig med verdensklasse safari

Vores safarirejser med Kenya som destination indebærer næsten altid en safari i Masai Mara, den 1.520 km2 store nationalpark med en imponerende variation af dyreliv. Her færdes de store elefantflokke rundt om dagen i deres søgen efter mad og vand, alt i mens løveflokkene ligger søvnigt i skyggen af et træ og venter på at varmen skal aftage, så jagten kan gå i gang. Særligt i juli til oktober er savannen fuld af dyr. Ja, faktisk primært fuld af gnuer og zebraer, da det er på dette tidspunkt, at den store migration, gnu- og zebravandring, lander i Masai Mara. Intet mindre end 2 millioner gnuer- og zebraer indtager den store savanne og farver den nærmest sort. Det er et sandt festmåltid for løverne og ikke mindst krokodillerne, der tålmodigt ligger i Mara floden og venter på, at dyrene vil krydse. Et billede mange har set i diverse naturprogrammer, og som ofte står øverst på ønskelisten, når man planlægger safarirejser til Afrika. Men Kenya er mere end Masai Mara og safarirejser i Afrika er mere end Kenya. Tanzania, Sydafrika, Botswana, Namibia Zimbabwe er flere lande i det store kontinent, som tilbyder helt unikke safarirejser.

Sådan vælger du den rette destination for din safarirejse i Afrika

Hvor du skal hen for at få din drømmerejse, afhænger helt og aldeles af hvad du drømmer om. Er du førstegangsrejsende til Afrika, og har du en drøm om at se de vilde dyr, at komme helt tæt på en løve eller mærke suset af en gepard i sin jagt på det næste bytte, så er der to lande, der særligt bør overvejes: Tanzania og Kenya. Har du været i Kenya nogle gange, kan Tanzania være en god afveksling. Ønsker du at kombinere storbyferie med fantastisk safari, kan du med fordel kigge på Sydafrika. Sydafrika er også landet, hvor du kan komme på hvalsafari eller til hajdykning. Har du en drøm om at opleve den udrydningstruede bjerggorilla, er det Uganda du skal til. Vil du bare gerne opleve lidt af det hele – en lækker kombination af storslåede natur- og dyreoplevelser, er en rundrejse det helt ideelle. Men hvad præcis der passer til dig, kan vi bedst finde ud af sammen. Du kan kontakte os, og så vil vi lytte til din Afrika drøm, så vi kan skabe din drømmerejse.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular