Africa Tours CSS Sprite

Pattedyr, krybdyr og fugle

 Lukker man øjnene, og tænker på dyrelivet i Afrika, kan de fleste af os hurtigt nævne en ti-tolv forskellige dyr.

Løver, leoparder, elefanter, giraffer, krokodiller, strudse mfl. Inddelt kan dyrene deles i tre; pattedyrene, krybdyrene og fuglene.

Flest er fascineret af pattedyrene, mange af fuglene og færrest af krybdyrene. Alle lever de i Afrika og er en stor del af Afrikas natur, og som rejsende vil man vel egentlig heller ikke undvære at se krokodillen eller en kamæleon selvom synet af en elefant eller en ørn hjemmefra tænkes mere interessant ?

De kommende blogindlæg vil både handle om dyrene individuelt, men også om ligheder dyrene iblandt. Vi vil komme til at skrive om de store katte; leoparderne, løverne, geparderne, karakalen, servalen og også hyænerne. Vi kommer omkring det sorte og hvide næsehorn. Zebraerne; den almindelige, grevy og bjergzebraen. Vi kommer omkring forskelle og lighederne på arterne af giraf. Vi fortæller mere om aberne i Afrika, om antilopperne, om ørnene, om slangerne og meget mere.

Vi kommer også omkring The Big Five, omkring færdigheder, og størrelser på dyrene. Vidste du fx. at en gnu kan opdage græs på flere hundrede kilometers afstand, at der er 79 antilopearter i Afrika, at chimpanserne har omkring 96% ens genmateriale med os mennesker og dermed er tættere beslægtede med os end de er på gorillaerne, at strudsen er verdens højeste fugl, eller at flodhestene både parrer sig og også føder under vand?

Afrikas dyreliv ER på alle måder fascinerende, og vi glæder os til at fortælle dig om det.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular