Africa Tours CSS Sprite

Cykelferie i Afrika

I og omkring Cape Town, af mange kaldet verdens smukkeste storby, findes der et hav af oplevelser. Oplevelser, der er ideelle at komme helt tæt på, og helt oplagte udflugtsmål i forbindelse med en cykelferie. En cykelferie i Afrika kan gøres mange steder; i og omkring storbyer, på savannen, og endda også igennem ørkenområder. Fælles for cykelferierne er, at man kører ad en allerede planlagt rejserute, og at man kører turene med dygtige, lokale cykelguider, der fortæller om områderne der ses, besøges og opleves undervejs.Rejser under temaet »Cykelferie i Afrika«

 Cykelferie i Afrika

Det er almindeligt kendt, at det er afstressende for krop og sind at dyrke motion, for eksempel ved at tage på en hyggelig cykeltur. Og hvilket tidspunkt er bedre til at afstresse og få et afbræk fra hverdagen end din ferie? Når du oplever Afrika fra cykel, hvad enten det er en hel cykelferie eller en enkelt udflugt, får du muligheden for at komme helt tæt på naturen og den imødekommende lokalbefolkning. Du får tid til at indtage de smukke syn, som I passerer i et roligt tempo, og det giver rig mulighed for i sandhed at nyde alle indtrykkene.
Hos Africa Tours tilbyder vi både hele cykelferier  i Afrika og enkelte udflugter. Du kan komme rundt på cykel på Zanzibar og i og omkring Cape Town. Fælles for alle turene er, at ruten er planlagt på forhånd. På den måde er du sikker på at komme hjem med en masse minder om spændende seværdigheder. På cykelturene følges du med de dygtige lokale guider, der med glæde deler ud af alt den information og kendskab, som de har til de steder i passerer og besøger.

Zanzibar

Zanzibar er et eksotisk paradis i Det Indiske Ocean. Selvom Zanzibar er en relativt lille ø, cirka 2/3 størrelse af Fyn, er øen sprængfyldt med oplevelser af forskellig karakter. Den har den UNESCO fredede bydel Stone Town, de små fiskerilandsbyer med lerklinede hytter, krydderiplantager, frodige naturområder, smukke strande, historie og kultur i uanede mængder. Fordi øen har den størrelse den har, kan man ret nemt komme rundt og opleve lidt af det hele. På cykel på Zanzibar får du i fuld udstrækning del i den tilbagelænede Zanzibar stemning, og alt den skønhed der er omkring dig. Rejsen de steder du skal besøge, bliver en del af oplevelsen, i stedet for ’bare’ at glide forbi bilens vinduer. Og de enestående oplevelser venter én for én. Du kan svømme med delfiner ud for den lille autentiske by Kizimkazi og komme på besøg på de charmerende krydderiplantager. Efter et besøg ved en krydderiplantage kommer du hjem fyldt med lækre smagsindtryk og -oplevelser, efter at have duftet til lækre krydderier og smagt på friskplukkede frugter. Du kan sejle ud på Det Indiske Ocean i de traditionelle dhow både, der er klassiske træskibe fra Zanzibar. Du kan besøge Mnemba Marine Reservat og snorkle mellem farvestrålende koraller og tropefisk.

Cape Town

Cape Town er en rejsedestination i sig selv, og den smukke by vrimler med spændende muligheder for nye oplevelser. Tager du på cykelferie i Cape Town, mærker du stemningen i byen og atmosfæren af det interessante kulturelle miks, der gennem årene er blevet ført til regnbuebyen Cape Town. Hvad enten du er interesseret i den unikke kultur, den utroligt interessante historie, shopping, kulinariske oplevelser eller naturoplevelser, så kan Cape Town give dig det i massevis. Når man bevæger sig rundt i byen, kan man godt forstå, hvorfor den bliver kaldt for verdens smukkeste storby. Udover Cape Town kommer alle de store oplevelser, der ligger omkring byen. Du kan besøge et af de små townships, der på trods af sin stadig store fattigdom, har en enorm kulturarv, som de gerne deler ud af. En aldeles oplagt mulighed for en udflugt på cykel i Sydafrika er ud i det smukke vinland. Hvad enten du er vild med vin eller ej, så er det smukke syn af de snorlige vinranker mellem de hyggelige vingårde en scenisk oplevelse uden lige. Ejerne af de små gårde inviterer gladelig indenfor og deler ud af deres viden og traditioner, og der er rig mulighed for at arrangere en vinsmagning. Du kan også cykle videre ud til Cape Point over kaphalvøen, og indtage det betagende syn det er, når havet vælter op over kystklipperne, eller tage til Table Mountain og måske besøge Boulders Beach og de skønne afrikanske pingviner, der har hjem her.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular