Africa Tours CSS Sprite

Aktive rejser i Afrika

Er man til aktiv ferie, er Afrika et fantastisk kontinent med uanede muligheder. De store have mod øst og vest. Masser af koraller, fisk, og hajer at dykke med. De høje bjerge og bjergkæderne, der næsten kalder på at blive besteget eller besøgt på en vandre- og hikingtur. I de dybe skove ses de fascinerende bjerggorillaer og chimpanser - en fuldstændig fantastisk oplevelse at stå ansigt til ansigt med vores nære genetiske slægtninge. Eller hvad med en cykeltur i og omkring Cape Town en af verdens smukkeste storbyer? Glæd dig til masser af muligheder for aktive rejser i Afrika.Rejser under temaet »Aktive rejser i Afrika«

Aktiv Afrika rejse

Afrika og aktiv ferie passer sammen som fod i hose. Mulighederne for rejser med et godt aktivitetsniveau er nærmest uanede, og der er aktiviteter for næsten enhver smag. Lige fra bjergbestigning af det udfordrende Kilimanjaro til cykelture og vinsmagning i Sydafrikas smukke vinland. Fra hvalsafari i de vilde og koralfyldte have til trekking frem mod de enorme bjerggorillaers hjem. Eller hvad med en vandretur i bjergene i det smukke kongedømme Swaziland, eller måske en cykelferie på krydderiøen Zanzibar?

Bjergbestigning

Kilimanjaro er en drøm og et mål for mange, og det er ikke uden grund. Afrikas højeste bjerg knejser sig majestætisk op midt i den grønne afrikanske natur, og venter på besøg. For at nå toppen er der mange gode ruter, der bevæger sig lige fra de frodige højlande, gennem de brede hedelandskaber, og op til de iskolde og snedækkede klippetinder. Vi benytter os af de to ruter, der hedder Machame og Marangu, populært kaldet Whisky og Coca Cola ruterne. Ruterne har to forskellige sværhedsgrader og forskellige typer indlogeringer, men begge ruter bringer dig af sceniske veje op til toppen af Afrika.

Big 7 Safari

Mange kender og drømmer om en Big 5 Safari, hvor du møder løver, bøfler, elefanter, leoparder og næsehorn. Men hvorfor ikke udvide til Big 7, og få havets kæmper med også? På en Big 7 Safari fortsætter din Kenya safarirejse ud til havet ved Sydafrika, hvor du skal møde hvaler og hajer. I Sydafrika er der rig mulighed for at møde havets kæmper, og især i byerne Gansbaai og Hermanus er dine chancer gode for at møde henholdsvis hajer og hvaler.

Gorillatrekking

Trekking i Afrika er i sig selv en betagende oplevelse, men når målet er at finde frem til gorillaernes hjem, er der i allerhøjeste grad lagt op til fantastiske oplevelser. Rejsen frem gennem Ugandas regnskove er smuk og uden sidestykke. Når I endeligt kommer frem, er det helt ubeskriveligt at møde de majestætiske dyr på deres egen hjemmebane. At stå så tæt på de store dyr er i sandhed fascinerende. Gorillatrekking med Africa Tours foregår i Bwindi Impenetrable Forest i den sydvestlige del af Uganda. Den imponerende regnskov er ikke uden grund også på UNESCO’s verdensarvsliste.

Cykelferie

En oplevelsesrejse på cykel er en fantastisk mulighed for at komme helt tæt på. Du bestemmer helt selv om det blot skal være en enkelt udflugt eller to, eller om rejsens omdrejningspunkt skal være cyklen. Der er flere gode steder, hvor det er oplagt at tage ud på cykel i Afrika. På krydderiøen Zanzibar er det utroligt populært at cykle ud og opleve den skønne tropeø, og komme helt tæt på deres frodige natur, og tage på oplevelser i de utroligt mange lækre frugter og krydderier, som øen er hjem for. Du kan også cykle gennem verdens smukkeste storby Cape Town, eller udenfor byen rundt i det smukke vinlandskab og forbi markerne med de snorlige rækker af vinstokke.

Vandre og -hikingture

Et klassisk bud på en aktiv ferie er en vandreferie eller hikingferie. Sydafrika er fremragende til netop denne type ferier, og en vandre- eller hikingtur vil føre dig frem til den ene overdådigt smukke naturoplevelse efter den anden. Sammen med dine rejsekammerater kan du vandre gennem Sydafrikas betagende bjergkæder, og blandt andet besøge det fortryllende kongerige Swaziland. Du kan også give dig selv en unik oplevelse ved at tage på vandresafari i Kruger og få lov til at møde Afrikas planteædere til fods.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular