Africa Tours CSS Sprite

Tanzania

Serengetis berømte sletter med et utroligt rigt dyreliv

Tanzania

Det unikke, smukke og dyrerige Ngorongoro Krater

Tanzania

Drømmer du om at stå på toppen af "Afrikas Tag" - Kilimanjaro?

Tanzania

Du kan stadig opleve stammefolk - her en Hadzabe jæger

Tanzania

Ndutu området, hvor 1,5 million gnuer kælver i februar og marts

Tanzania

Frodigt og grønt og med kaffeplantager nær Ngorongoro

Tanzania

Det perfekte safariland med langt til horisonten

Tanzania

Ballonsafari over Serengetis endeløse slette

Lake Manyara

Den første park man når frem til når der køres fra Arusha mod Serengeti er Lake Manyara National Park.

Med sine godt 50 km på langs af Rift Valleys imponerende skråninger, er søen og parken beriget med en nærmest konstant tilførsel af vand, der giver god næring til et fint og varieret dyre- og fugleliv. Når man har passeret gaten mødes man først af den tætte frodig skov efterfulgt af smukke akacietræer, fugtige savannearealer der fører videre ned til græssavannen og igen til søen. Søens areal varierer meget afhængig af tilførslen og fordampningen af vand, men kan strække sig over 295 km2 eller godt 60% af parkens areal. Fuglelivet er med over 400 arter registreret, imponerende, hvor en god kombination af sodaholdigt og ferskt vand giver base for fine iagttagelser af eksotiske fugle i alle størrelser. De fleste bøger om Lake Manyara beskriver de træklatrende løver. I dag et sjældent syn man ret beset oftere oplever i f.eks. Serengeti. Mange har den holdning at Lake

Manyara kan springes over, og rigtigt er det, at den kun sjældent kan matche dyreoplevelserne i Serengeti og Ngorongoro, men 3-4 timers safari her vil give en flot start på et stort safari eventyr, da elefanter, bøfler og løver samt store flokke af flodheste er at finde i parken. Normalt er én nat perfekt i dette område, hvor en del lodges og camps er placeret på skråningerne med flot udsigt til denne del af Rift Valley. Har man mod på spændende aktiviteter som f.eks. vandreture, kanosejlads, cykling og ridning kan to nætter også forsvares.

Information og fakta:
330 km2 stor park godt 1½ times kørsel fra Arusha ad fin asfaltvej. Perioden juni til november er bedst for de store dyr. Herefter er det især fuglelivet der er imponerende.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular