Africa Tours CSS Sprite

Tanzania

Serengetis berømte sletter med et utroligt rigt dyreliv

Tanzania

Det unikke, smukke og dyrerige Ngorongoro Krater

Tanzania

Drømmer du om at stå på toppen af "Afrikas Tag" - Kilimanjaro?

Tanzania

Du kan stadig opleve stammefolk - her en Hadzabe jæger

Tanzania

Ndutu området, hvor 1,5 million gnuer kælver i februar og marts

Tanzania

Frodigt og grønt og med kaffeplantager nær Ngorongoro

Tanzania

Det perfekte safariland med langt til horisonten

Tanzania

Ballonsafari over Serengetis endeløse slette

Karatu

I det frodige og smukke landskab, som man finder ved foden af den udslukte vulkan Ol Deani syd for Ngorongoro, ligger den lille by Karatu. Byen bliver brugt af mange safarirejsende som et pusterum fra en oplevelsesrig safari.
Karatu er på én og samme tid afslappende og fyldt med liv, og på vejene kan du se en blanding af busser, farverige tuk tukker, og masaihyrder med oksekærer. På den brede hovedvej kan du se leende folk i farvestrålende tøj, mens de går rundt og ordner dagens gøremål. Byen har et marked og en masse små boder hvor der er mulighed for at købe frisk frugt og grønt, og afrikanske souvenirs, såsom Tinga Tinga malerier, udskårne træfigurer og de farverige kangaer som man kan se blive båret af kvinderne i Tanzania.

Omkring Karatu finder du også lokale produktioner af mursten, hvor du kan få lov at komme og se deres proces, og der er et lille bryggeri, hvor du kan smage på afrikansk ølbrygning. Hvis du besøger bryggeriet, er det en god idé at have en guide med, så du er sikker på at det øl du smager på, er helt friskt og bakteriefrit.
Karatu ligger i et kaffeplantageområde med mange muligheder for at få lov til at opleve hverdagen på en plantage. Kaffe er en af Tanzanias største eksportvarer, og området her er ideelt til kaffedyrkning, på grund af den mineralrige vulkanske jord.
Lidt udenfor byen kan man se mange små gårde og Iraqw landsbyer blende ind i Ngorongoros skovområde. Skovområdet har et rigt fugleliv, og der er mulighed for at gå på opdagelse efter elefantgrotter og brusende vandfald.

Hvis du befinder dig i området, kan du besøge Iraqw folket, som er det primære folkefærd omkring Karatu, i deres små landsbyer. Iraqw folket arbejder for at formidle deres ældgamle historie, og for at bevare deres kultur, livsstil og traditioner. Det gør de blandt andet ved at tage kærligt imod områdets turister og besøgende, og ved at dele ud af deres information og viden.
Udover Ngorongoro skoven er området omkring Karatu også indgang til Ngorongoros frodige højlandsområde, og her er rig mulighed for vandring og cykelture.
Her ligger mange lodges, hvor der er indkvartering i frodige omgivelser og med en god beliggenhed for dagsudflugt til det berømte Ngorongoro-krater.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular