Africa Tours CSS Sprite

Karen Blixen Camp

Med sin beliggenhed til Marafloden er Karen Blixen Camp det perfekte udgangspunkt for safari. 

Safarikørsel i åbne 4*4, masser af dyr på den omkringliggende savanne, og ophold i luksustelte med udsigt til floden. 

Deltag på en af rejserne herunder eller få skræddersyet et rejseoplæg efter dine ønsker. 

Læs mere om Karen Blixen Camp HER.Rejser under temaet »Karen Blixen Camp«

Bo på Karen Blixen Camp

Karen Blixen Camp i Kenya er en af vores mest populære camps overhovedet. I Masai Maras økosystem ligger det privatejede reservat Mara North, og det er netop her campen ligger. Med Mara-floden brusende forbi lige foran, er du på Karen Blixen Camp garanteret et safariophold udover det sædvanlige. Fra campens 22 luksustelte er der udsigt ned til den livgivende flod. Både fra den private terrasse foran teltet og fra campens dejlige fællesområde kan du læne dig tilbage og nyde synet af de mange dyr, der søger til floden for at slukke tørsten. Campen er indrettet, så tankerne ledes tilbage til da safaribegrebet startede, men der er ikke gået på kompromis med hverken komfort eller faciliteter.

Karen Blixen Camp Safari

På safari ved Karen Blixen Camp vil der vente dig storslåede safarioplevelser. At Mara North er et privatejet reservat, skaber rigtigt mange fordele for safarigæster. Der er flere restriktioner for, hvad der må blive bygget, hvilket betyder at naturen er mere urørt, og dyrene har mere plads at bevæge sig omkring på. Samtidig er der langt færre end turister end i mange andre parker og reservater, så du kan køre langt i Mara North, før du møder en anden safaribil.
På en safari fra Karen Blixen Camp kører I ud i åbne firhjulstrækkere med en dygtig og erfaren lokal chauffør. Chaufførerne på Karen Blixen Camp får stor ros af vores gæster, hvilket ikke mindst skyldes deres evne til at spotte dyrene på savannen. Derudover giver deres kendskab til dyrenes adfærd en enorm tryghed for vores gæster.

I Mara North finder du de fleste af de dyr, som vores gæster drømmer om at møde, når de rejser på safari. Du kan bl.a. få lov til at opleve de legendariske Big Five. The Big Five er de fem dyr, som datidens storvildtjægere anså for at være sværest at fange og nedlægge. The Big Five består af løver, elefanter, leoparder, næsehorn og bøfler. Især de store kattedyr som løver og leoparder, og også den lynhurtige gepard, er stærkt repræsenteret i Mara North. Derudover vil du også kunne opleve både giraffer, zebraer, flodheste, vortesvin, hyæner og mange, mange flere.
På en safari i Mara North kan du fra juli til oktober desuden være heldig at opleve The Great Migration, også kendt som den store gnu- og zebravandring. Mange kender migration fra forskellige tv-udsendelser og dokumentarer, og det er et imponerende syn, når den store flok på op mod halvanden million gnuer og en kvart million zebraer vandrer afsted i deres søgen efter vand og føde. Migration er en årlig vandring de mange dyr foretager fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara i Kenya. Når vandringen når til Kenya, er det især krydsningen af Mara floden, der fanger manges opmærksomhed. Her venter de mange gnuer i spænding på, at den første vover sig ud i den stærke strøm, hvor krokodillerne ligger forventningsfuldt og venter på dem. Det er et dramatisk og barskt fænomen at få lov til at være vidne til.

Safari i ballon og til fods

Udover den klassiske safari i firhjulstrækkere har du også mulighed for at komme tæt på Mara Norths natur på andre måder. Du kan komme på en uforglemmelig ballonsafari, hvor du sammen med solopgangen svæver henover savannen og ser dyrenes færden i de tidlige morgentimer. Turen afsluttes med en champagnebrunch midt på savannen. Du kan også tage ud på en vandresafari med en dygtig ranger, hvor I vil følge i dyrenes fodspor, og se om I kan komme tæt på nogle af savannens planteædere.
Eller hvad med at blande de store naturoplevelser med den luksus som Karen Blixen Camp har at byde på? Det kan f.eks. være med en massage eller skønhedsbehandling fra campens dygtige wellness hold i dit eget telt med udsigt til Mara floden. Du kan også planlægge en bush dinner eller bush breakfast, hvor I kører ud til et særligt sted på savannen, for at nyde en dejlig middag tilberedt af en af campens dygtige kokke. Middagen indtages i de smukke omgivelser enten sammen med den betagende solopgang eller den overvældende afrikanske stjernehimmel.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular