Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Loita Hills

Loita Hills er en vigtig del af det verdensberømte økosystem, der også omfatter Masai Mara i Kenya og Serengeti i Tanzania, og de ligger midt i en region, der traditionelt er domineret af masaier.

Det bjergrige område rejser sig 6-700 meter over den græsklædte og relativt flade savanne med det højeste punkt på 2.150 meter over havet. Derfor ”fanges” de lavthængende regnskyer og der falder mere nedbør i bjergene. Dette regnvand suppleres af kildevæld og permanente vandløb, og der findes sågar flere smukke vandfald i området. På grund af højden er der tillige lidt køligere, så Loita Hills fremstår mere frodige end omgivelserne, og med meget mere skov.

Til trods for, at størstedelen af området ikke er under naturbeskyttelse, så er store dele af skovene ikke blevet fældet. Dette skyldes bl.a., at mange steder i bjergene er hellige for masaierne. Loita Hills er derfor en vigtig lokalitet for mange af de store dyr på græssavannen, når det kniber med mad og vand dernede, og f.eks. vandrer en lille del af de mange gnuer til området, når Masai Mara ikke byder på optimale forhold.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular